Om

Om du har ett behov av att skapa avancerade informationsskärmar som innehåller realtidsinformation eller rörlig grafik som kombinerar bilder, video, text, 3D-objekt och datavisualisering så är den här mjukvaran gjord för dig!

Genom att använda det senaste inom mjukvaruteknologin ger Demorize-mjukvaran dig möjlighet att skapa effektfulla informationsskärmar som automatiskt uppdaterar sig med den senaste tillgängliga informationen genom en datakopplingsmekanism som är enkel att använda. Arbetsflödet är designer-orienterat utan något behov av specialprogrammering av komplex programkod.

Den här mjukvaran reducerar drastiskt arbetsinsatsen som behövs för att skapa avancerad dynamisk realtidsgrafik som drar till sig åskådarnas uppmärksamhet. Demorize är utformat för att ge en bild- och produktionskvalité som motsvarar TV-sändningar och är därför lämpligt för både företagsinterna informationsskärmar, interaktiva kioskapplikationer, TV-sändningsgrafik eller scenprojektioner och ljussättning.

läs mer » ladda ner gratis »
Programfunktioner

Dual Heights Demorize är en mångsidig mjukvara som kan användas för alla typer av skärmar där information eller grafik behöver presenteras.

Du kan skapa allt från flygplatsinformationsskärmar till företagsinterna nyhets- och informationsskärmar, realtidsgrafik för TV-sändningar, resultatskärmar för sportevenemang och underhållande interaktiva kioskapplikationer.

Demorize kan hämta data och information från en bred uppsättning källor och på så sätt automatiskt hämta och visa senaste informationen som finns tillgänglig.

Mjukvaran är utformad för att fungera till en bred rad av lösningar med allt från små enkla installationer körandes på en fristående dator och skärm till stora centraliserade nätverk av informationsskärmar över flera geografiska platser. • Automatisk datainsamling
  Data som presenteras av mjukvaran kan hämtas automatiskt från nätverksbaserade källor såsom databaser och nätverksfiler eller till och med från RSS-flöden, OData-källor, Excel-blad, lokala filer, websidor eller andra datakällor över Internet.
 • Extern styrning
  Låt externa applikationer styra vad som visas på skärmen. Använd utlösningsmekanismer som reagerar på extern information för att styra presentationsbeteende så som att byta skärminnehåll, spela ljudfiler eller spara skärmbilder av live-video från kameror.
 • Hög kvalité
  Överlägsen visuell kvalité med mjuk och stabil uppspelning jämfört med andra lösningar för digital skyltning som finns på marknaden. Systemet är utformat för att klara de tuffa krav med full skärmuppdateringshastighet som krävs för realtidsgrafik vid TV-sändningar.
 • Direkt återkoppling
  Du ser direkt hur dina skärmar kommer att se ut när de spelas upp av uppspelningsmjukvaran medan du designar ditt innehåll.
 • Använd vanliga bildformat
  Använd bildformat såsom JPEG, BMP, PNG, AVI-filmer, FBX, DAE, 3DS.
 • Designfrihet
  Jobba med grafiska objekt såsom texter, rullande texter, bilder, video, live-video, 3D-objekt, grafer och pajdiagram, websidor och världskartor.
 • Avancerade visuella effekter
  Du kan bland annat skapa animerade skuggor, avfasningar, ljuseffekter, partikelsystem, 3D-perspektiv och kompletta 3D-scener, oskärpa, övergångseffekter och chroma keying i real-tid för att nämna några.
 • Full animering
  Nästan alla egenskaper hos objekt och effekter kan animeras. Du kan binda objekts parametrar mot data som kommer från externa datakällor.
 • Återanvänd design-element
  Designa med lager som kan återanvändas mellan skärmar.
 • Interaktivitet
  Skapa interaktiva tillämpningar genom att använda knappar, triggrar och händelser.
 • Skriptning
  Utöka produkten med programskript enbart i de fall där du behöver göra något speciellt.
 • En produkt att växa med
  Mjukvaran passar för många typer av användningsområden med allt från små fristående system till stora nätverksbaserade lösningar. Du kan även börja smått och skala upp din installation med fler skärmar som är kopplade i ett nätverk när dina behov ökar.

Köp

Demorize Digital Signage (fristående)

Köp Demorize för att låsa upp den fulla potentialen hos mjukvaran. Den här programvaran innehåller allt du behöver för att komma igång med digital skyltning och kan köpas online.

För att se prislistan och hela produktsortimentet inom digital skyltning, titta på sidan för Demorize prisinformation.

läs mer »

Systemkrav

Dual Heights Demorize fungerar på Microsoft Windows Vista, 7, 8, 10, Windows Server 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2.
Mjukvaran kräver att .NET Framework 4.5 är installerad.